top of page
Search

Προκαταρκτική ενημέρωση καλοκαιρινής κατασκήνωσης 2024


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Πιο κάτω θα βρείτε τις λεπτομέρειες σχετικά με τις φετινές καλοκαιρινές κατασκηνώσεις του 71ου Συστήματος Προσκόπων Καϊμακλίου.

 

Όπως κάποτε είπε και ο ιδρυτής μας, "Μια βδομάδα προσκοπικής κατασκήνωσης, ισοδυναμεί με έξι μήνες θεωρητική εκπαίδευση σε μια σχολική τάξη".


Κάθε καλοκαιρινή κατασκήνωση έχει ξεχωριστή σημασία και σκοπό και αποτελεί το ορόσημο πριν το κλείσιμο της κάθε προσκοπικής χρονιάς.


Με βάση και τον προγραμματισμό της χρονιάς, το Σύστημα θα πραγματοποιήσει φέτος κατασκήνωσηΣυστήματος (Μικρή Αγέλη, Αγέλη Λυκοπούλων και Ομάδα Προσκόπων) στο Δημοτικό Σχολείο Κάμπου Τσακίστρας την περίοδο 06 Ιουλίου – 13 Ιουλίου για Αγέλη Λυκοπούλων και Ομάδα Προσκόπων και 06 Ιουλίου – 09 Ιουλίου για Μικρή Αγέλη. Το δημοτικό λειτουργεί και ως κατασκηνωτικός χώρος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι πλήρως εξοπλισμένος με τουαλέτες/ μπάνια και κουζίνα ώστε να φιλοξενήσει όλο το Σύστημα.

 

Κόστος Συμμετοχής και καταβολή κόστους:


Το συνολικό κόστος ενδεικτικά αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ €80 - €95 για Μικρά Λυκόπουλα και €130 - €160 ανά άτομο για Λυκόπουλα και Προσκόπους, τα οποία αναλύονται πιο κάτω:



 Φυσικά, οποιαδήποτε οικογένεια αντιμετωπίζει πιθανή δυσκολία σχετικά με το κόστος ή/και με κάποια αναγκαία υλικά για την κατασκήνωση, είμαστε στην διάθεσή σας για να βρούμε την λύση μαζί. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε απευθείας μαζί με το Αρχηγό Συστήματος, Aχιλλέα Ιωάννου στο 99918050.


Το σχέδιο καταβολής του κόστους όπως φαίνεται πιο κάτω:

 

1η δόση: €50 για Αγέλη Λυκοπούλων και Ομάδα Προσκόπων και €30 για Μικρή Αγέλη μέχρι 27 Απριλίου 2024 η οποία θα πρέπει να συνοδεύεται με την Ηλεκτρονική Δήλωσης Συμμετοχής πιο κάτω.

 

2η δόση: €50 μέχρι 17 Μαΐου 2024 Αγέλη Λυκοπούλων και Ομάδα Προσκόπων

 

3η δόση: Το υπόλοιπο ποσό (€30-€45 για Μικρή Αγέλη και €30-€60 για Αγέλη Λυκοπούλων και Ομάδα Προσκόπων) θα αποπληρωθεί όταν οριστικοποιηθεί το τελικό κόστος μέχρι τις 14 Ιουνίου 2024.


Περισσότερες πληροφορίες ακολουθούν στην ανακοίνωση.


Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Συστήματος 2024
.pdf
Download PDF • 240KB





230 views
71%20LOGO2_edited.png
bottom of page