top of page
Search

Διήμερο Ομάδας Προσκόπων 05-06/11/22

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η 71η Ομάδα Προσκόπων θα πραγματοποιήσει το πρώτο της διήμερο μετά από 2 χρόνια το Σαββατοκύριακο 05 - 06 Νοεμβρίου 2022 στο χωριό Φικάρδου.

Το κάθε διήμερο έχει το δικό του χαρακτήρα, έτσι και αυτό έχει ως σκοπό το δέσιμο των μελών μας και την εκπαίδευσή τους. Οι πρόσκοποι μας θα κατασκηνώσουν στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Φικάρδου και θα έρθουν σε επαφή με παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής μαγειρικών σκευών αλλά και τον ιστορικό χαρακτήρα του χωριού και της γύρω περιοχής.

Στο διήμερο θα πραγματοποιηθεί και η υπόσχεση των νέων μελών τα οποία θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το προσκοπικό τους μαντήλι, το σήμα της υπόσχεσης (μπλε) καθώς και το σήμα για το μπερέ.

Ημέρα και ώρα συγκέντρωσης θα είναι το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022 στο Άγαλμα Σολωμού και ώρα 7:00πμ με στολή εργασίας (παντελόνι άνετο για πορεία, μαντήλι και φανέλα όπως επίσης και άνετα παπούτσια πεζοπορίας). Την προσκοπική στολή θα πρέπει να την έχουν μαζί τους στο σακίδιο τους.

Επίσης, οι πρόσκοποι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά και αδιάβροχο. Τα ατομικά εφόδια του κάθε πρόσκοπου πρέπει να είναι τακτοποιημένα μέσα στα ατομικά τους σακίδια γιατί θα τα μεταφέρουν μαζί τους κατά την διάρκεια της πορείας.

Κάθε Πρόσκοπος θα πρέπει να μεριμνήσει να έχει μαζί του ότι ο ίδιος θεωρεί απαραίτητο για μια επιτυχημένη διαβίωση στο δάσος λαμβάνοντας υπόψη ότι θα μεταφέρει όλο το υλικό κατά τη διάρκεια της πορείας.

Η επιστροφή μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16:00μμ. όπου θα παραλάβετε τα παιδιά σας πάλι από το Άγαλμα Σολωμού. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ακόλουθης φόρμας.
Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα €20, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν, το αργότερο μέχρι και το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 όπου είναι και η τελευταία μέρα υποβολής των αιτήσεων.

Αν χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, στο 99589124.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ
1. Τρικό.
2. Μπουφάν και αδιάβροχο.
3. Φόρμες γυμναστικής ή ρούχα ζεστά για την νύχτα
4. Έξτρα σετ ρούχα σε περίπτωση που βραχούν.
5. Εσώρουχα
6. 2ο ζευγάρι παπούτσια
7. Πετσέτα προσώπου, χτένα, οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα.
8. Υπνόσακο (Sleeping bag)
9. Mat.
10. Πιάτο (προτιμότερα καραβάνα), μαχαίρι, πιρούνι, ποτήρι.
11. Γραφική Ύλη
12. Φανάρι
13. Σακίδιο (ακολουθεί παράδειγμα)
14. Σκούφος
15. Γάντια
16. Παγούρι
17. Πλήρης Προσκοπική Στολή







ΟΠ2022_Ανακοίνωση διημέρου 05-06.11.22_Φικάρδου
.pdf
Download PDF • 237KB



347 views
71%20LOGO2_edited.png
bottom of page