top of page
Search

Διήμερο Ομάδας Προσκόπων 18-19/11/23 στο Νικητάρι


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η 71η Ομάδα Προσκόπων θα πραγματοποιήσει το πρώτο της διήμερο το Σαββατοκύριακο 18 - 19 Νοεμβρίου 2023 στο χωριό Νικητάρι.


Το κάθε διήμερο έχει το δικό του χαρακτήρα, έτσι και αυτό έχει ως σκοπό το δέσιμο των μελών μας και την εκπαίδευση τους. Οι πρόσκοποι μας θα κατασκηνώσουν στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Ασίνου (πλέον Κοινοτικό Συμβούλιο) και θα έρθουν σε επαφή με τον ιστορικό χαρακτήρα του χωριού και της γύρω περιοχής όπως επίσης και της μελισσοκομίας.


Στο διήμερο θα πραγματοποιηθεί και η υπόσχεση των νέων μελών τα οποία θα πρέπει να φέρουν μαζί τους το προσκοπικό τους μαντήλι, το σήμα της υπόσχεσης (μπλε) καθώς και το σήμα για το μπερέ.


Ημέρα και ώρα συγκέντρωσης θα είναι το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στο Άνοιγμα Κολοκάση και ώρα 7:00πμ με στολή εργασίας (παντελόνι άνετο για πορεία, μαντήλι και φανέλα Προσκοπική όπως επίσης και άνετα παπούτσια πεζοπορίας). Την προσκοπική στολή θα πρέπει να την έχουν μαζί τους στο σακίδιο τους.


Επίσης, οι πρόσκοποι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά και αδιάβροχο. Τα ατομικά εφόδια του κάθε πρόσκοπου πρέπει να είναι τακτοποιημένα μέσα στα ατομικά τους σακίδια γιατί θα τα μεταφέρουν μαζί τους κατά την διάρκεια της πορείας.


Κάθε Πρόσκοπος θα πρέπει να μεριμνήσει να έχει μαζί του ότι ο ίδιος θεωρεί απαραίτητο για μια επιτυχημένη διαβίωση στο δάσος λαμβάνοντας υπόψη ότι θα μεταφέρει όλο το υλικό κατά τη διάρκεια της πορείας. Στο τέλος της ανακοίνωσης υπάρχει ενδεικτική λίστα ατομικών εφοδίων.


Η επιστροφή μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00μμ. όπου θα παραλάβετε τα παιδιά σας πάλι από το Άνοιγμα Κολοκάση.


Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ακόλουθης φόρμας.


Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα €20, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν, το αργότερο μέχρι και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 όπου είναι και η τελευταία μέρα υποβολής των αιτήσεων.


Περισσότερες πληροφορίες αναγράφονται στην ανακοίνωση που επισυνάπτεται.


Διήμερο Ομάδας Προσκόπων_Ανακοίνωση
.pdf
Download PDF • 229KB

275 views
71%20LOGO2_edited.png
bottom of page