top of page
Search

Διήμερο Μικρής Αγέλης Λυκοπούλων 25-26/11/23 στο σύστημά μας


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι 71η Ομάδα Εξερευνητών θα πραγματοποιήσει το πρώτο της κοινό διήμερο μαζί με την 23η Ομάδα Εξερευνητών Λάρνακας, στο χώρο του Συστήματος μας το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου.


Το κάθε διήμερο έχει το δικό του χαρακτήρα, έτσι και αυτό έχει ως σκοπό να ζήσουν ένα Σαββατοκύριακο που θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, χειροτεχνίες και εκπαιδεύσεις με κύριο θέμα τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα αλλά φυσικά και να γνωρίσουν άλλα μέλη του Προσκοπισμού.


Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο σύστημα, με πλήρη προσκοπική στολή και τα απαραίτητα για το διήμερο εφόδια (επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης σχετική προσχέδια λίστα), το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 στις 10:45 ενώ η λήξη της δράσης την Κυριακή 26 Νοεμβρίου αναμένεται γύρω στις 11:30.


Το κόστος συμμετοχής για το διήμερο ανέρχεται στα €20.00 τα οποία θα πρέπει να παραδοθούν στην Αρχηγό της Μικρή Αγέλης και περιλαμβάνουν το κόστος τροφοδοσίας, αναμνηστικού και τα υλικά του διημέρου. Η ηλεκτρονική συμμετοχή μαζί με το κόστος συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 στον πιο κάτω σύνδεσμο:


Περισσότερες πληροφορίες αναγράφονται στην ανακοίνωση που επισυνάπτεται.



Ανακοίνωση Διημέρου Ομάδας Εξερευνητών
.pdf
Download PDF • 160KB



24 views
71%20LOGO2_edited.png
bottom of page