top of page
Search

27ος Διαγωνισμός Ενωμοτιών 09-10/03/2024


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Σας πληροφορούμε ότι ο 27oς Διαγωνισμός Ενωμοτιών της 71ης Ομάδας Προσκόπων Καϊμακλίου ολοένα και πλησιάζει. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 09-10 Μαρτίου 2024 στο χώρο του Συστήματος.


Aπώτερος σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει το επίπεδο της Ομάδας μας στις προσκοπικές γνώσεις και δεξιότητες, και φυσικά το προσκοπικό τους πνέυμα, το ήθος τους, την καλή τους συμπεριφόρά αλλά και την ευγενή άμιλλα. Οι Ενωμοτίες θα δοκιμαστούν στις προσκοπικές τους γνώσεις όπως Α’ Βοήθειες, Σκαπανική, Τοπογραφία, στήσιμο Αντίσκηνου και σε μεγάλες Κατασκευές, που μέχρι σήμερα εξασκούν μέσα από το Κατ’ Ενωμοτίας πρόγραμμα του κάθε Σαββάτου.


Ο φετινός διαγωνισμός Ενωμοτιών θα έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς θα εκκινήσει και η διαδικασία επιλογής των προσκόπων για την επίλεκτη ενωμοτία του Συστήματός μας, ΕΛΑΦΙΑ, όπου θα εκπροσωπήσουν το Σύστημά μας στον φετινό Διαγωνισμό Επίλεκτων Ενωμοτιών της Επαρχίας μας τον προσεχές Μάιο, χωρίς βέβαια να αποτελεί και το μοναδικό κριτήριο επιλογής.


Οι πρόσκοποι θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα το Σάββατο 09 Μαρτίου στις 7.00π.μ με στολή εργασίας και θα μπορείτε να τους παραλάβετε την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 13.00μ.μ.


Όλα τα μέλη που θα παρευρεθούν στο χώρο θα πρέπει να έχουν μαζί τους πλήρη προσκοπική στολή και τα απαραίτητα εφόδια για το τριήμερο.


Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να συμπληρωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ακόλουθης φόρμας.


Περισσότερες πληροφορίες αναγράφονται στην ανακοίνωση που επισυνάπτεται.



27ος Διαγωνισμός Ενωμοτιών_Ανακοίνωση
.pdf
Download PDF • 243KB



153 views
71%20LOGO2_edited.png
bottom of page