top of page
Search

21ος Διαγωνισμός Εξάδων 13-14/04/2024


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

 

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επόμενη δράση της Αγέλης μας, τον 21ον Ετήσιο Διαγωνισμό Εξάδων. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατοκυρίακο 13-14

Απριλίου 2024 στον χώρο του Συστήματος μας.


Μέσα απο τον διαγωνισμό τα Λυκόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στην πράξη τις προσκοπικές τους γνώσεις, καθώς και το προσκοπικό τους πνέυμα, το ήθος, την καλή τους συμπεριφόρά αλλά και την ευγενή άμιλλα.


Σκοπός μας μέσα απο τον διαγωνισμό δεν είναι να αναδείξουμε την καλύτερη εξάδα, αλλά να δώσουμε στα λυκοπουλά μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρακτικά όλες τις γνώσεις που αποκόμισαν μέχρι τώρα αλλά και να αναδείξουμε το επίπεδο της Αγέλης μας.


Τα λυκόπουλα θα δοκιμαστούν στις Προσκοπικές Γνώσεις, στις Α’ Βοήθειες, στους Κόμπους, την Τοπογραφία, στις Φωτιές και στο στήσιμο Αντίσκηνου. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σαν ομάδα με τα υπόλοιπα μέλη της εξάδας τους και πάνω από όλα να περάσουν ένα αξέχαστο διαγωνιστικό Σαββατοκυρίακο.


Τα λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα, με πλήρη προσκοπική στολή και τα απαραίτητα για το διήμερο εφόδια, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 08:00. Ο διαγωνισμός μας αναμένεται να τελειώσει την Κυριακή 14 Απριλίου γύρω στις 13:00.


Το κόστος συμμετοχής για το διήμερο ανέρχεται στα €12,00 τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν, μαζί με την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.



Περισσότερες πληροφορίες αναγράφονται στην ανακοίνωση που επισυνάπτεται.



Ανακοίνωση-21ου-Διαγωνισμού-Εξάδων-71-ΑΛ
.pdf
Download PDF • 113KB




33 views
71%20LOGO2_edited.png
bottom of page