top of page
Search

20ος Διαγωνισμός Αγέλης Λυκοπούλων 18-19/03/23

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επόμενη δράση της Αγέλης μας, τον 20ον Ετήσιο Διαγωνισμό Εξάδων. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατοκυρίακο 18-19 Μαρτίου 2023 στον χώρο του Συστήματος μας.


Μέσα απο τον διαγωνισμό τα Λυκόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στην πράξη τις προσκοπικές τους γνώσεις, καθώς και το προσκοπικό τους πνέυμα, το ήθος, την καλή τους συμπεριφόρά αλλά και την ευγενή άμιλλα.


Σκοπός μας μέσα απο τον διαγωνισμό δεν είναι να αναδείξουμε την καλύτερη εξάδα, αλλά να δώσουμε στα λυκοπουλά μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρακτικά όλες τις γνώσεις που αποκόμισαν μέχρι τώρα αλλά και να αναδείξουμε το επίπεδο της Αγέλης μας.


Τα λυκόπουλα θα δοκιμαστούν στις Προσκοπικές Γνώσεις, στις Α’ Βοήθειες, στους Κόμπους, την Τοπογραφία, στις Φωτιές και στο στήσιμο Αντίσκηνου. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σαν ομάδα με τα υπόλοιπα μέλη της εξάδας τους και πάνω από όλα να περάσουν ένα αξέχαστο διαγωνιστικό Σαββατοκυρίακο.


Ο διαγωνισμός εξάδων φέτος θα γίνει σε πιο εορταστικό κλίμα καθώς πέραν των 110 χρόνων Κυπριακού Προσκοπισμού, ο θεσμός του διαγωνισμού εξάδων κλείνει 20 χρόνια ιστορίας.

Τα λυκόπουλα θα πρέπει να βρίσκονται στο Σύστημα, με πλήρη προσκοπική στολή και τα απαραίτητα για το διήμερο εφόδια, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 08:00. Ο διαγωνισμός μας αναμένεται να τελειώσει την Κυριακή 19 Μαρτίου γύρω στις 13:00.


Το κόστος συμμετοχής για το διήμερο ανέρχεται στα €12,00 τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν, μαζί με την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, μέχρι την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.


Στο τέλος της ανακοίνωσης μπορείτε να βρείτε σχετική λίστα με τα απαραίτητα εφόδια. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί με την Αρχηγό Αγέλης Παναγιώτα Ηλιάδου στο 97 645154.




82 views

コメント


71%20LOGO2_edited.png
bottom of page