top of page
Search

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Αγαπητοί γονείς και Φίλοι του 71ου Σ.Π.Καϊμακλίου,


Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συστήματος.


Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι Πλατεία Ελευθερίας

Μετά από τρία χρόνια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζαράκι του Συστήματος μας, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.


Το παζαράκι θα διεξαχθεί, όπως και τις προηγούμενες φορές στην Πλατεία Ελευθερίας στην έναρξη της οδού Λήδρας- Ονασαγόρου από τις 10:00 μέχρι τις 20:00. Κατά τη διάρκεια, θα πωλούνται διάφορα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα (μπισκότα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σοκολατάκια κ.α.) καθώς και χριστουγεννιάτικα στολίδια και χειροτεχνίες, φτιαγμένα από τα μέλη μας.


Το πρόγραμμα για τα μέλη μας το συγκεκριμμένο Σάββατο περιλαμβάνει συγκέντρωση στη περιοχή της Παλιάς Λευκωσίας 16:00-18:00. Από την εκδήλωση δεν θα λείψουν και οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες καθώς όλα τα μέλη του Συστήματος θα τραγουδήσουν για εσάς προσκοπικά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στις 18:00.


Όπως και κάθε χρόνο, η Επτιροπη στηρίζεται και στους υπόλοιπους γονείς για την διεκπαιρέωση της εκδήλωσης. Έτσι καλούμε όσους γονείς θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή είτε με:

• Την ετοιμασία εδεσμάτων ή κατασκευών

• Υποστήριξη της Επιτροπής στο στήσιμο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης


Όπως συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση που ακολουθεί, είτε συμπληρώσουν το έντυπο που έχετε παραλάβει το προηγούμενο Σάββατο. Σημειώνουμε ότι η παραλαβή εδεσμάτων για όσους δηλώσουν ενδιαφέρον θα γίνει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 στο χώρο του Συστήματος.


Είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξετε ακόμα μια φορά την προσπάθεια μας και σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας να περάσουμε όμορφα και προσκοπικά, ένα χριστουγεννιάτικο απόγευμα.


Συλλογή ρουχισμού, παιχνιδιών και τροφίμων

Αισίως μπήκαμε στο στερνοπούλι του παππού χρόνου όπως τον παρομοιάζει η νηπιαγωγός κ.Ελένη Μπετεινάκη στον τελευταίο μήνα για το 2022. Μήνας των δώρων, των γιορτών, των ευχών, της προσφοράς, της αυτοαξιολόγησης, των παραμυθιών.


Στα πλαίσια της κοινωνικής μας ευθύνης ως Πρόσκοποι, στηρίζουμε και φέτος έμπρακτα όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη ώστε να περάσουν όσο το περισσότερο δυνατό άνθρωποι με αξιοπρέπεια αυτές τις γιορτές. Από το ερχόμενο Σάββατο 10/12 στο σύστημά μας θα υπάρχει κάλτσα Αγάπης όπου θα συλλέγονται τρόφιμα, ρουχισμός, βιβλία και παιχνίδια τα οποία θα παραδωθούν στον «Φιλόπτωχο Καϊμακλίου» στηρίζοντας έτσι και την τοπική κοινότητα.


Επισης, στο σύστημα μας θα υπάρχει κουμπαράς συλλογής χρημάτων, όπου όλα τα έσοδα θα παραχωρηθούν στο σύνδεσμο "Μοναδικά Χαμόγελα".


Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Μετά από επίσης τρία χρόνια, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα ακουστούν ξανά στις γειτονιές του Καϊμακλιού από τα μέλη μας την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.


Όλα τα μέλη θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Συστήματος στις 14:30 και η επιστροφή υπολογίζεται γύρω στις 17:00.


Με την επιστροφή μας θα προσφέρονται ζεστά ροφήματα όπου θα μπορείτε να απολαύσετε περνώντας μαζί μας το τελευταίο χριστουγεννιάτικο απόγευμα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.


Τέλος, η Επιτροπή Γονέων και το Επιτελείο του Συστήματος εύχονται ολόψυχα σε όλους Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και αγάπη.




23 views

Comentarios


71%20LOGO2_edited.png
bottom of page